Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Salou, Vila-seca i Cambrils regulen l’ús del patinet elèctric

ACN Cambrils.-Salou, Vila-seca i Cambrils han consensuat una ordenança per l’ús del patinet elèctric. Les tres poblacions costaneres s’han posat d’acord en unificar criteris i tirar endavant el reglament que […]

Avatar
Agències 15/06/2020

ACN Cambrils.-Salou, Vila-seca i Cambrils han consensuat una ordenança per l’ús del patinet elèctric. Les tres poblacions costaneres s’han posat d’acord en unificar criteris i tirar endavant el reglament que regularà la circulació de vehicles de mobilitat personal i bicicletes amb pedalet assistit. Hi ha bona sintonia, segons han confirmat a l’ACN els tres ajuntaments implicats. La proximitat entre aquests tres municipis de la Costa Daurada permet una mobilitat lineal. A hores d’ara les àrees jurídiques ho estan acabant de treballar. Així ho ha avançat l’Ajuntament de Cambrils, en el balanç d’acció del primer any de mandat del nou govern, presentat aquest dilluns. Els tres partits, ERC, Junts per Cambrils i l’NMC, fan una lectura molt positiva del pacte.

Els tres partits que conformen el govern cambrilenc, amb Camí Mendoza d’alcaldessa, han repassat totes les accions dutes a terme durant aquest primer any de mandat, que han qualificat de “complicat” per les situacions “sobrevingudes” -dues emergències climàtiques i la crisi sanitària. Entre el llistat d’accions, destaquen els treballs en tres de les rieres que desemboquen a Cambrils. El municipi costaner presumeix de tenir les seves platges en òptim estat -oneja la bandera blava a les quatre platges. Cambrils, que també ja prepara la seva pròpia campanya promocional -com ja han fet altres poblacions com Altafulla o Salou-, invertirà en els seus atractius per captar turisme durant aquest estiu. Es treballa en la projecció d’una marca única del comerç de Cambrils. Durant el confinament, s’han seguit gestionant llicències en el teixit hoteler -el projecte de la Llosa, el Pòsit, l’ampliació del Mas Gallau, etc.- i instal·lacions d’oci. “Hem treballat perquè juliol i agost es pugui viure amb certa plenitud”, diu el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein. El consistori insisteix que l’Estat ha de deixar utilitzar els superàvits municipals per gestionar aquesta crisi.