Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Salou demana prudència i precaució en sortir a passejar i fer esport i recorda les normes de distanciament

ACN Salou.-L’Ajuntament de Salou ha emès un ban signat per l’alcalde Pere Granados en què explica les recomanacions preventives i de seguretat, a partir d’aquest dissabte, quan ja es podrà […]

Avatar
Agències 01/05/2020

ACN Salou.-L’Ajuntament de Salou ha emès un ban signat per l’alcalde Pere Granados en què explica les recomanacions preventives i de seguretat, a partir d’aquest dissabte, quan ja es podrà sortir a passejar i fer esport. Caldrà caminar, sempre, per la vorera de la dreta, si mirem al davant, de forma que quedarà ordenada la circulació dels vianants amb una vorera per a cada sentit, per minvar la proximitat entre persones, en creuar-se. Hi ha tres franges horàries principals: per a infants, adults i persones majors de 70 anys Granados apel·la a la responsabilitat individual i alerta que “si ens protegim nosaltres mateixos, també protegim els altres”. L’Ajuntament insisteix en què cal prudència i precaució mentre hi hagi estat d’alarma i risc de contagi.

L’Ajuntament de Salou, a través de l’alcalde, Pere Granados, ha emès un ban informatiu en el qual detalla les recomanacions preventives de seguretat pel moment en què les persones surtin al carrer a passejar i a fer exercici físic.En aquest sentit, Granados, ha demanat “molta prudència i precaució” i també que “se segueixin complint les normes i recomanacions de distanciament social, perquè continua vigent l’estat d’alarma, davant l’elevat risc potencial de contagi de la covid-19, que encara perdura”.El ban del batlle aconsella els salouencs i les salouenques extremar les mesures preventives de protecció individual i col·lectives, i recomana a la població que quan surti al carrer a passejar o a fer esport ho faci respectant les recomanacions que hi haurà en els rètols informatius de les vies públiques; i que alerten de mantenir la distància de seguretat de dos metres, al voltant de cadascú, respecte la resta de persones.Un altre consell és prestar atenció a caminar, sempre, per la vorera de la dreta, si mirem endavant, de forma que quedarà ordenada la circulació dels vianants amb una vorera per a cada sentit, per tal de minvar la proximitat entre persones, al creuar-se. Es podrà anar a fer esport pel Camí de Ronda, tenint en compte que serà d’un sol sentit, des del carrer de Colom, en direcció al Cap Salou. Finalment, es recorda que el bany a la platja és prohibit.