Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Sallent rebutja que mossos fora de servei acompanyin Puigdemont

ACN Barcelona.-El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha rebutjat que mossos fora de servei acompanyin l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Bèlgica. En una entrevista al […]

Avatar
Agències 08/07/2019

ACN Barcelona.-El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha rebutjat que mossos fora de servei acompanyin l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Bèlgica. En una entrevista al diari ‘El País’, Sallent ha estat clar. “És quelcom que no s’hauria de produir”, ha dit després de recordar que hi ha dos agents acusats per aquest mateix motiu i que també s’ha constatat que en altres moments persones podrien estar fent aquest servei fora de les seves hores de feina. Ha reconegut que és una qüestió difícil de solucionar, perquè ho fan fora del seu horari laboral. “No puc prohibir a la gent que hi vagi. L’únic que puc fer és el que faig ara: dir ‘escolti, això no és innocu, pot tenir conseqüències directes per a vostè i també institucionals per a nosaltres'”, ha apuntat.

En preguntar-li si creu que Puigdemont hauria de tenir seguretat a Bèlgica, ha remarcat que això és ara competència de les autoritats belgues, que són les que tenen la responsabilitat de la seguretat en aquell estat, i “han de fer ells la valoració”.