Dijous, 13 d'agost de 2020 - Edició 749
La República

‘Salir del ropero’, coprotagonitzada per Rosa Maria Sardà, s’estrenarà l’11 de setembre

ACN Barcelona.-La pel·lícula ‘Salir del ropero’, l’òpera prima d’Ángeles Reiné, s’estrenarà l’11 de setembre, després que estava programada inicialment pel 10 d’abril. Entre els protagonistes de la pel·lícula hi ha […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Barcelona.-La pel·lícula ‘Salir del ropero’, l’òpera prima d’Ángeles Reiné, s’estrenarà l’11 de setembre, després que estava programada inicialment pel 10 d’abril. Entre els protagonistes de la pel·lícula hi ha l’actriu Rosa Maria Sardà, que va morir el passat 11 de juny. L’acompanyen al repartiment, Verónica Forqué, Ingrid García Jonsson i David Verdaguer, així com Candela Peña, Mónica López, Álex O’Dogherty i Pol Monen. ‘Salir del ropero’ és una comèdia familiar sobre l’amor i el dret a que cadascú faci el que vulgui a la vida, lliurement. La cinta va passar per la 64ª edició de la Setmana Internacional de Cine de Valladolid.

L’Eva (Ingrid García Jonsson), una jove i prometedora advocada espanyola que viu a Edimburg, veu perillar els seus plans de boda amb l’hereu d’una important i ultraconservadora família escocesa, que se n’adona que la seva àvia, Sofía (Verónica Forqué), ha decidit casar-se amb la seva millor amiga la Celia (Rosa Maria Sardà).

Relacionats