Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

S’ajorna la vaga d’escombraries a Sitges que havia de començar dilluns

ACN Sitges – Els treballadors de l’empresa Prezero, encarregada de la gestió de residus a Sitges, hanajornat la convocatòria de vaga indefinida de neteja que havia de començar dilluns. Segons […]

Agències 20/08/2022

ACN Sitges – Els treballadors de l’empresa Prezero, encarregada de la gestió de residus a Sitges, hanajornat la convocatòria de vaga indefinida de neteja que havia de començar dilluns. Segons un comunicat del consistori, que ha exercit de mediador, la plantilla ha acordat mantenir les negociacions amb l’empresa a partir de setembre. El regidor de Serveis urbans, Jaume Monasterio, ha explicat que fa mesos que l’ajuntament intenta que l’empresa i la plantilla “arribin a acords” i ha assegurat que són “a prop” d’aconseguir-ho. En aquest sentit, ha dit que el consistori continuarà treballant perquè “Sitges no es vegi repercutida” pel conflicte, ja que “malmetria” la seva imatge i “podria tenir greus afectacions en la salubritat i la salut de les persones”.

El contracte de gestió de residus entre l’Ajuntament de Sitges i Prezero finalitza el 31 d’octubre del 2023, amb possibilitat que es prorrogui un any més.