Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Saint Gobain retira l’ERO que afectava una quarantena de treballadors de l’Arboç i Astúries

ACN L’Arboç – Saint Gobain ha retirat l’ERO que afectava 42 treballadors de les plantes de l’Arboç i també d’Avilés, a Astúries. En concret, de l’Arboç l’expedient afecta a 16 […]

Agències 08/07/2022

ACN L’Arboç – Saint Gobain ha retirat l’ERO que afectava 42 treballadors de les plantes de l’Arboç i també d’Avilés, a Astúries. En concret, de l’Arboç l’expedient afecta a 16 del 295 empleats de la fàbrica, segons fonts de l’empresa. La resta d’acomiadaments es preveien a Avilés i als serveis centrals de la companyia. La multinacional cristallera al·lega que, davant una darrera contraoferta “inassumible” i “inacceptable” presentada pels sindicats, la direcció no volia presentar un ERO sense acord i ha optat per retirar-lo. L’expedient, presentat a primers de juny, plantejava inicialment fins a 93 acomiadaments. La plantilla, sorpresa per la decisió, ja ha desconvocat la vaga, iniciada el 19 juny. Recelen que pugui comportar conseqüències.

Amb tot celebren que “així, el 9 de juliol s’iniciarà l’activitat normal als centres de treball”. A la vegada, han convocat tots els treballadors a una assemblea informativa del procés de l’ERO, el pròxim dilluns -a les onze i a dos quarts de cinc de la tarda-, als respectius centres de treball.