Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Saica inverteix més de 100 MEUR en una nova planta de cartró a Sant Esteve Sesrovires

|

- Publicitat -

ACN Sant Esteve Sesrovires – El grup Saica, especialista en solucions per a embalatge basades en paper reciclat, invertirà més de 100 milions d’euros en una nova fàbrica dedicada a la divisió d’embalatge de cartró ondulat a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). La companyia preveu unificar les seves operacions actuals de Saica Pack El Prat i Saica Pack Barcelona al nou centre, situat el polígon industrial Can Margarit, i on ja opera un magatzem de producte acabat. La nova planta permetrà superar les limitacions d’espai i antiguitat de les instal·lacions actuals. L’empresa va adquirir els terrenys el 2010 i va participar activament en la promoció del polígon, i al 2018 va edificar i va començar a operar en aquesta ubicació.

En un comunicat, la firma assegura que la proposta passa per ser a prop dels clients, sobretot els catalans, gràcies a la proximitat a algunes de les principals vies del país. La nova fàbrica comptarà amb l’última tecnologia, que unirà flexografia i òfset.

Publicitat

Les instal·lacions actuals de Barcelona i el Prat continuaran operatives fins que obri la nova fàbrica, a la qual traslladaran gradualment la seva producció, assegurant una continuïtat de servei. Els treballadors de les dues plantes, 194 i 100, respectivament, i els seus representants participen en aquest procés de transició i se’ls oferirà el trasllat.

El començament de les obres es preveu per a aquest estiu, i la instal·lació de les primeres màquines, per a finals de 2024.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió