Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 950
La República

S’administra la segona dosi de la vacuna contra la covid-19 a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona

ACN Tarragona.-La Regió Sanitària Camp de Tarragona ha iniciat la vacunació de la segona dosi contra la covid-19 aquest dilluns a la residència Mare de la Mercè de Tarragona. La […]

Avatar
Agències 18/01/2021

ACN Tarragona.-La Regió Sanitària Camp de Tarragona ha iniciat la vacunació de la segona dosi contra la covid-19 aquest dilluns a la residència Mare de la Mercè de Tarragona. La primera en rebre la segona dosi de la vacuna ha estat Lourdes Julià, auxiliar administrativa de 29 anys, que fa tres anys que treballa al centre. Pel que fa a la primera resident en rebre la segona dosi de la vacuna Pfizer ha estat Pepita Duch, de 97 anys, que fa 15 anys que resideix al centre. La primera resident vacunada el passat 27 de desembre, Teresa Soria, no ha pogut rebre la segona dosi donat que actualment la planta en què es troba està sota aïllament preventiu, motiu que desaconsella la vacunació. En total, s’han vacunat amb la segona dosi 43 residents i 27 treballadors.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona, pel que fa a vacunació, a data d’avui s’han administrat en població de residències 2.671 dosis, mentre que 7.815 dosis han estat per a professionals i treballadors tant de centres residencials com de centres sanitaris, segons informen fonts del Departament de Salut.