Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Sabadell intensificarà la vigilància per evitar les trobades de més de 10 persones a la via pública

ACN Barcelona.-Un dispositiu conjunt de la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra intensificarà la vigilància als carrers de Sabadell per evitar concentracions o reunions no permeses per la llei, és […]

Avatar
Agències 26/08/2020

ACN Barcelona.-Un dispositiu conjunt de la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra intensificarà la vigilància als carrers de Sabadell per evitar concentracions o reunions no permeses per la llei, és a dir, aquelles de més de 10 persones. La mesura, que es reforçarà encara més de cara als dies en què s’hauria d’haver celebrat la Festa Major, el 4, 5 i 6 de setembre, vol evitar especialment els ‘botellons’ i les trobades de gent que no respectin les mesures de seguretat com ara l’ús de la mascareta o la distància de seguretat. Amb aquest reforç, es volen reduir riscos en un moment especialment delicat pel que fa a l’evolució de la covid-19 tant a la ciutat, on ja s’han fet cribratges massius, com a la resta del territori.

La intensificació de la vigilància i control es complementarà així mateix amb l’actuació dels mediadors d’Espai Públic i els dispositius de Creu Roja que s’estan fent les darreres setmanes per afavorir el compliment de les mesures de prevenció.