Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Sabadell farà tests PCR als veïns del barri de Ca n’Oriac per “evitar un repunt més greu” de contagis

ACN Sabadell.-El Departament de Salut en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell farà tests PCR als veïns d’entre 15 i 35 anys del barri de Ca n’Oriac per “evitar un possible […]

Avatar
Agències 15/08/2020

ACN Sabadell.-El Departament de Salut en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell farà tests PCR als veïns d’entre 15 i 35 anys del barri de Ca n’Oriac per “evitar un possible repunt més greu” de contagis. Segons un comunicat del consistori, les proves es faran el dimarts 18 i el dimecres 19 d’agost al CAP del barri perquè en els darrers deu dies s’hi ha detectat “un augment de casos” que “no és preocupant”. De fet, el cribratge serà “menys massiu” que el que es va fer la setmana passada als barris del sud de Sabadell. L’ajuntament ha activat els agents cívics perquè en els pròxims dies reforcin la informació a la població de la zona. A més, compta amb la col·laboració de les associacions de veïns i la Creu Roja per fer una crida entre els veïns.

Segons l’ajuntament sabadellenc, les proves de la setmana passada als barris del sud de Sabadell van ser “molt positius”, ja que van permetre “focalitzar el públic objectiu i localitzar focus de contagi que abans del cribratge estaven molt disseminats”.