Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Sabadell facilitarà dispositius telemàtics als alumnes que ho necessitin i quedin fora del pla de la Generalitat

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell facilitarà tauletes amb connexió a internet a tots aquells alumnes del municipi que en necessitin per poder reprendre virtualment el curs escolar i quedin fora del […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell facilitarà tauletes amb connexió a internet a tots aquells alumnes del municipi que en necessitin per poder reprendre virtualment el curs escolar i quedin fora del pla de la Generalitat que preveu distribuir uns 20.000 dispositius a tot el país. Així, un cop el Govern especifiqui quines necessitats cobrirà a la ciutat, el consistori habilitarà un mecanisme per adquirir, dins les possibilitats pressupostàries, els dispositius que faltin. Per avaluar quina pot ser la demanda aproximada, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb els equips directius de les escoles de primària. L’objectiu és garantir que tots els alumnes puguin reprendre el curs telemàticament i evitar així que augmenti la bretxa digital.

La Generalitat ha previst començar a distribuir les tauletes a partir del dia 20 d’abril. En aquesta primera onada, es prioritza l’alumnat que cursa estudis de 6è de primària, 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius, en tractar-se de cursos on es canvia d’etapa educativa i on s’atorga títol acreditatiu a l’alumne.