Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Sabadell activa un dispositiu especial davant el risc “molt elevat” de rebrot al sud de la ciutat

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell ha activat un dispositiu especial davant el risc “molt elevat” de rebrot al sud de la ciutat. El consistori penjarà avisos a les comunitats de veïns […]

Avatar
Agències 29/07/2020

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell ha activat un dispositiu especial davant el risc “molt elevat” de rebrot al sud de la ciutat. El consistori penjarà avisos a les comunitats de veïns recordant les mesures d’higiene i seguretat, intensificarà les accions informatives i instal·larà un punt covid-19 fix en el mercat setmanal. La Policia Municipal també incrementarà les tasques de control. Tot plegat després que entre el 18 i el 26 de juliol s’hagin registrat 31 casos positius de coronavirus en aquesta zona. L’Ajuntament adverteix que aquests positius “no estan concentrats en punts concrets, sinó que estan dispersos per tota l’àrea bàsica de salut”. A més, revela que tampoc se n’ha pogut identificar l’origen per fer-ne una correcta traçabilitat.

Les dades que ha donat a conèixer l’Ajuntament de Sabadell es desprenen de la feina de coordinació diària que aquest consistori duu a terme amb l’Institut Català de la Salut i el CatSalutEl govern local també ha contactat amb les associacions de veïns i s’ha coordinat amb la Creu Roja per informar i controlar situacions irregulars com celebracions o ‘botellons’. En els propers dies es concentraran agents cívics a la zona per informar i reconduir actituds de risc com no dur la mascareta o fer reunions sense mantenir la distància.Paral·lelament, la Policia Municipal seguirà amb la seva activitat de control del compliment de l’ús obligatori de caretes protectores, control de les mesures a bars i terrasses, així com d’activitats no permeses a la via pública.