Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Ryanair anuncia la contractació de 2.000 nous pilots

ACN Barcelona.-Ryanair ha anunciat aquest dilluns la intenció de contractar 2.000 nous pilots per fer-se càrrec dels nous avions que s’entregaran a la companyia en els pròxims tres anys. Es […]

Avatar
Agències 12/07/2021

ACN Barcelona.-Ryanair ha anunciat aquest dilluns la intenció de contractar 2.000 nous pilots per fer-se càrrec dels nous avions que s’entregaran a la companyia en els pròxims tres anys. Es tracta dels models Boeing 737-8200 Gamechanger, que segons Ryanair han d’ajudar a reduir despeses, el consum de combustible i la reducció del soroll i les emissions de CO2. En un comunicat, la l’aerolínia assegura que els pilots gaudiran d'”un bon salari”, de rotacions de cinc dies per quatre de descans i de formació. D’altra banda, Ryanair també diu que amb les entregues dels nous aparells es cobriran les vacants de capità amb promocions internes i que els nous pilots cadets també podran ascendir a primers oficials i capitans.

Ryanair té previst començar amb els cursos de formació a partir d’aquest any perquè els pilots estiguin a punt per a l’estiu del 2022. El cap de recursos humans de Ryanair, Darrel Hugues, ha detallat que les noves incorporacions es concentraran a mesura que els arribin els 210 nous avions. “És una gran notícia per a pilots experimentats i aspirants, però també per als nostres pilots perquè gaudiran d’ascensos ràpids”, ha dit Hugues, que espera que l’aerolínia arribi als 200 milions de passatgers en l’any fiscal del 2024.