Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Rufián insta Díaz a “parlar amb el seu partit” abans d’anunciar propostes: “Si no es queda en una portada”

ACN Madrid – El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha instat la vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, a “parlar amb el seu partit” […]

Agències 13/09/2022

ACN Madrid – El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha instat la vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, a “parlar amb el seu partit” abans de llançar propostes com la del cistell de la compra bàsic. “A Díaz l’única cosa que li demanaria és que a banda de parlar amb les televisions i la premsa, parlés amb el seu partit perquè si no la proposta es queda en una portada”, ha dit Rufián aquest dimarts en roda de premsa a la cambra baixa. Rufián ha considerat que la proposta és interessant i que ERC la pot escoltar “amb enorme interès”, però ha insistit que és “anòmal” que Diaz “no parli amb el seu partit” d’aquestes propostes.

“Si sortim a anunciar coses sense parlar amb el nostre partit i d’altres, el que fem és quedar bé”, ha dit el portaveu d’ERC al Congrés, que també ha argumentat que cal anar més enllà de parlar de “xecs o bons”. “Si els ajuntem tots igual ens dona per una renda garantida de ciutadania”, ha remarcat.

Rufián ha reiterat que Díaz “forma part d’un partit de forma directa o indirecta” i ha demanat “que no negociï les coalicions com va negociar la reforma laboral”.

<strong>Unides Podem defensa la mesura</strong>

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha donat suport a la iniciativa de Díaz en roda de premsa i ha esperat que la negociació “tingui un bon resultat”.