Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

RTVE suprimeix les direccions de TVE i RNE amb l’objectiu de simplificar i augmentar l’eficàcia de l’ens

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de RTVE ha aprovat per unanimitat la reforma de l’estructura bàsica i l’alta direcció de l’ens que suposa la integració estructural i funcional de tots els […]

Avatar
Agències 26/05/2021

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de RTVE ha aprovat per unanimitat la reforma de l’estructura bàsica i l’alta direcció de l’ens que suposa la integració estructural i funcional de tots els recursos del conglomerat mediàtic públic, humans i tècnics. També s’integren el canals i les àrees directives. La nova estructura organitzativa, presidida per José Manuel Pérez Tornero, suprimeix les direccions de TVE i RNE i es divideix en grans àrees de continguts transversals, amb l’objectiu de simplificar i alhora augmentar l’eficàcia de l’ens. Pel que fa al nou organigrama, a banda de Tornero inclou José Juan Ruiz com a director del Gabinet de la Presidència, Alfonso Morales com a secretari general o Marta Torralvo com a directora corporativa.

També formaran part del nou organigrama José Luís Muñiz, que exercirà de director d’Estudis i Mitjans Tècnics; Mamen del Cerro, directora de Continguts Informatius; Amalia Martínez de Velasco, directora de Continguts Generals; Ignacio Elguero, director d’Educació, Diversitat, Cultura i Internacional, i María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació.