Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Roses no cobrarà la taxa d’ocupació de la via pública a comerços i hostaleria a partir de l’1 de juliol

ACN Roses .-L’Ajuntament de Roses (Alt Empordà) no cobrarà la taxa d’ocupació de la via pública als comerços, establiments d’hostaleria i les parades del mercat entre l’1 de juliol i […]

Avatar
Agències 28/04/2021

ACN Roses .-L’Ajuntament de Roses (Alt Empordà) no cobrarà la taxa d’ocupació de la via pública als comerços, establiments d’hostaleria i les parades del mercat entre l’1 de juliol i el 31 de desembre. Aquest és el segon any consecutiu que el consistori adopta aquesta mesura amb l’objectiu “d’ajudar” l’empresariat i els professionals d’alguns dels sectors més afectats per les restriccions de la pandèmia. La suspensió del cobrament suposarà que l’Ajuntament deixi d’ingressar uns 198.000 euros.

El regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, defensa la mesura per la falta de “dinamització” dels comerços i la restauració” a causa de les restriccions. “Hem buscat la manera més sensilla per ajudar econòmicament els empresaris. D’aquesta manera, i sense haver de fer cap tràmit, els titulars de les ocupacions de via pública, i que tenen el local obert tot l’any tindran una bonificació del 75%”, assegura.