Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Rosa María Quitllet, nova directora d’Informatius del Centre de Producció de RTVE Catalunya

ACN Barcelona.-Alicia Gómez Sánchez (Sabadell, 1978) serà la nova directora de Programes i Rosa María Quitllet (Cornellà de Llobregat, 1964) la nova directora d’Informatius del Centre de Producció de RTVE […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Barcelona.-Alicia Gómez Sánchez (Sabadell, 1978) serà la nova directora de Programes i Rosa María Quitllet (Cornellà de Llobregat, 1964) la nova directora d’Informatius del Centre de Producció de RTVE Catalunya a Sant Cugat del Vallès, així ho han anunciat a través d’un comunicat. Per una banda Alicia Gómez Sánchez substitueix Anna Cler, que continuarà amb el programa d’entrevistes ‘Noms propis’. Per altra, Rosa María Quitllet substitueix Rafael Lara, que passarà a liderar un nou projecte de continguts digitals.

Alicia Gómez Sánchez és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va incorporar a RTVE el 1999 i tota la seva trajectòria professional està vinculada al Centre de Producció de RTVE Catalunya. Actualment dirigeix i presenta ‘Jo soc Erasmus’ i ha coordinat els reportatges produïts a TVE Catalunya per a la programació especial coronavirus de La 1. Anteriorment ha sigut l’editora de l’Informatiu Migdia (2009-2013), redactora i coordinadora d’informatius i programes com ‘Repor’ (2013-2016), i subdirectora de ‘Tips’ (2019). Col·labora al Màster de Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual de la UAB.Rosa María Quitllet Magriñà és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va entrar per oposicions a RNE Barcelona el 1990. Actualment és redactora dels Serveis Informatius de RNE a Catalunya i des del 2010 s’encarrega de la coordinació i edició dels informatius del cap de setmana. Abans va ser editora de l”Edició Migdia’ i responsable de la coordinació matinal amb la redacció central. També durant 16 anys ha dirigit el programa ‘Retalls’. És professora associada a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.