Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Roldán: “Si cal congelar l’activitat d’autònoms i pimes, cal congelar també el pagament dels seus impostos”

ACN Barcelona.-La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha plantejat un seguit de mesures per fer front a l’impacte econòmic del coronavirus a Foment del Treball i ha assenyalat […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Barcelona.-La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha plantejat un seguit de mesures per fer front a l’impacte econòmic del coronavirus a Foment del Treball i ha assenyalat que “si cal congelar l’activitat d’autònoms i pimes, cal congelar també el pagament dels seus impostos”. Segons un comunicat del partit, Roldán ha reconegut a la trobada que “són moments difícils per a Catalunya” ja que “la crisi sanitària està deixant xifres terribles”. No obstant això, ha demanat “no perdre de vista els llocs de feina i l’economia de tots els catalans”.

Per això, Cs proposa una congelació de tributs i de la quota d’autònoms per als qui “estan patint aquesta greu situació perquè no poden aguantar sense vendes ni ingressos. “Només així podrem salvaguardar el gran esforç i sacrifici que han fet les famílies catalanes durant anys”, ha conclòs Roldán.