Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Roldán diu que Illa “no té res d’alternativa” al Govern després que defensi la quota del 6% de català a Netflix

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-“Salvador Illa sempre es posa al costat dels nacionalistes”. La diputada del PPC Lorena Roldán s’ha expressat en aquests termes després que el líder del PSC al […]

Agències 04/12/2021

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-“Salvador Illa sempre es posa al costat dels nacionalistes”. La diputada del PPC Lorena Roldán s’ha expressat en aquests termes després que el líder del PSC al Parlament hagi defensat -en una entrevista a l’ACN- la quota del 6% de català a plataformes com Netflix o HBO. En un contacte amb la premsa a l’Hospitalet de Llobregat, Roldán ha argumentat que no li sorprèn l’opinió d’Illa: “Es presenta a si mateix com l’alternativa, però no en té res”. Així mateix, Roldán ha conclòs que Catalunya té “moltíssimes urgències molt més prioritàries” que no pas que Netflix tingui les sèries en català o no.

Segons la diputada dels populars, el PSC ha posat vots constitucionalistes “a disposició del nacionalisme”. “No hi ha diferència entre uns i altres”, ha criticat.En una entrevista que publica aquest dissabte l’ACN, Illa -amb el debat sobre la Llei Audiovisual damunt la taula- ha dit que li agradaria que el català també es reconegués en plataformes com Netflix o HBO.