Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Rodríguez diu que la Bilateral permetrà “recuperar el temps perdut” i avançar en temes “que importen a la ciutadania”

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol i ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, ha afirmat aquest dimarts que la reunió de la comissió Bilateral que tindrà lloc el 2 d’agost […]

Agències 20/07/2021

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol i ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, ha afirmat aquest dimarts que la reunió de la comissió Bilateral que tindrà lloc el 2 d’agost a la tarda ha de permetre recuperar “el temps perdut” i abordar qüestions “que importen a la ciutadania”. Ha puntat que el seu executiu i la Generalitat ja han treballat i tenen avançats acords sobre beques, educació, infraestructures, Rodalies, un projecte audiovisual i l’ús de la llengua. Són qüestions que ja estan “treballades i avançades”, i “crec que és molt important de cara a la ciutadania que està esperant un context diferent”.

Rodríguez ha insistit en la línia de les seves declaracions de la setmana passada i ha apuntat que a Catalunya hi ha “un esgotament social” respecte a la “crispació i el conflicte” que han protagonitzat durant “una dècada” una agenda política marcada per la independència.La ciutadania, ha reiterat, està “desitjosa” que s’assoleixin acords i que “atenguem les coses concretes”, en la línia del que reclama el govern espanyol, que vol “diàleg i acord”. “Avançarem en les qüestions que importen la ciutadania”, ha dit, i “hi ha sensacions positives i hem de recuperar temps perdut per tirar endavant”.