Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Robles: “No acceptaré que per prejudicis d’alguns qüestionin els 120.000 homes i dones de l’Exèrcit”

ACN Madrid.-La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha reclamat “oblidar els prejudicis” contra l’Exèrcit i ha defensat que els militars que el formen “estan perfectament subjectes a la Constitució”. Durant […]

Avatar
Agències 16/12/2020

ACN Madrid.-La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha reclamat “oblidar els prejudicis” contra l’Exèrcit i ha defensat que els militars que el formen “estan perfectament subjectes a la Constitució”. Durant la sessió de control d’aquest dimecres al Congrés, Robles ha evitat censurar el vídeo publicat per ‘La Marea’ en què militars fan la salutació nazi en una caserna de Paracuellos de Jarama (Madrid) el desembre de 2019 i ha afirmat que si té coneixement d’algun possible fet delictiu dins les forces armades, ho posa en coneixement de la fiscalia. “No acceptaré que per prejudicis d’alguns qüestionin els 120.000 homes i dones de l’Exèrcit”, ha afirmat Robles, que ha remarcat que “no fa falta demostrar sempre que s’és més progressista que ningú”.

El diputat del PNB Joseba Andoni Agirretxea ha preguntat a la ministra de Defensa si pensava fer alguna cosa per eliminar els “possibles focus d’ideologia totalitària a l’Exèrcit espanyol” i ha citat el vídeo així com el xat d’exmilitars. Robles ha respost que són “fets del passat que no representen a l’Exèrcit actual”.