Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Roba 65.000 euros en aparells mèdics d’un vehicle a Barcelona i l’atrapen per saquejar tres cotxes al Gironès

ACN Girona – Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 37 anys per robar a tres vehicles aparcats a restaurants de Quart i Campllong (Gironès) aquest dimecres. Durant l’arrest, […]

Agències 11/07/2022

ACN Girona – Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 37 anys per robar a tres vehicles aparcats a restaurants de Quart i Campllong (Gironès) aquest dimecres. Durant l’arrest, els agents també van poder relacionar el sospitós amb un altre robatori en un vehicle a Barcelona durant el qual es va emportar aparells mèdics valorats en 65.000 euros i que encara duia al seu cotxe. Els Mossos van rebre l’avís del propietari del restaurant de Campllong. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, el testimoni havia bloquejat la sortida del pàrquing amb una excavador per evitar que el sospitós fugís i va poder facilitar-ne la descripció.

De seguida, els agents van veure un home que fugia corrent i llençava un telèfon a terra. En pocs metres el van poder aturar i identificar. El telèfon recuperat pertanyia a una treballadora del mateix restaurant a qui li havia forçat el vehicle.

Posteriorment, els Mossos van rebre l’avís del responsable d’un restaurant de Quart que els informava que dos clients haurien patit dos robatoris amb força a l’interior dels seus vehicles.

Entre els objectes localitzats al cotxe del detingut, hi havia la bandolera que el relacionava directament amb les víctimes de Quart. Els agents també hi van localitzar diferents aparells mèdics valorats en 65.000 euros. Així, van poder relacionar el sospitós amb un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat en un pàrquing de Barcelona.

La detenció s’emmarca en el dispositiu preventiu per evitar robatoris a l’interior de vehicles en pàrquings de restaurants de municipis del Gironès.

El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 8 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i va ingressar a presó.