Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Riu obté un crèdit de 825 MEUR finançat per CaixaBank per fer-se amb 19 hotels del turoperador Tui

ACN Barcelona.-Riu Hotels & Resorts obté un crèdit de 825 milions d’euros finançat per CaixaBank per fer-se amb 19 hotels del turoperador alemany Tui, segons han informat l’entitat bancària. D’aquesta […]

Agències 19/07/2021

ACN Barcelona.-Riu Hotels & Resorts obté un crèdit de 825 milions d’euros finançat per CaixaBank per fer-se amb 19 hotels del turoperador alemany Tui, segons han informat l’entitat bancària. D’aquesta manera, l’empresa fundada a Mallorca tindrà la liquiditat necessària per fer front a una compra valorada en 670 milions d’euros per controlar el 100% de la propietat dels immobles que pertanyen ara mateix al gegant turístic alemany en un 49% i a la família Riu en un 51%. A més, l’operació permetrà al grup desenvolupar nous projectes empresarials a Mèxic i el Senegal. Riu és la 32a major cadena més gran del món, la tercera d’Espanya per ingressos i la quarta per nombre d’habitacions.

L’entitat bancària ha finançat l’adquisició dels hotels del gegant turístic alemany a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels &Tourism, que busca impulsar el mercat turístic.