Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Ripoll recupera el mercat de productes frescos amb mesures de seguretat per la covid-19

ACN Ripoll.-L’Ajuntament de Ripoll ha decidit recuperar el mercat setmanal a partir d’aquest dissabte amb 18 parades d’alimentació i planter. Aprofitant que s’ha aixecat el confinament total, el consistori ha […]

Avatar
Agències 15/04/2020

ACN Ripoll.-L’Ajuntament de Ripoll ha decidit recuperar el mercat setmanal a partir d’aquest dissabte amb 18 parades d’alimentació i planter. Aprofitant que s’ha aixecat el confinament total, el consistori ha decidit que es podrà fer cada dissabte i dimecres amb el compliment d’unes normes de prevenció i seguretat per evitar la propagació de la covid-19. Així, els paraires hauran d’utilitzar guants i mascareta i s’aconsella al comprador no tocar els productes. Els visitants hauran de guardar una distància de seguretat d’almenys 2 metres. Pel que fa a les parades, han d’estar separades ntre 5 i 6 metres i els paradistes han de facilitar el pagament amb targetes de crèdit i han d’extremar les mesures preventives.

A més, l’Ajuntament regularà l’afluència de persones i controlarà el compliment de les mesures de seguretat establertes en l’estat d’alarma.