Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Rigoberta Bandini i Sam Berridge se sumen al cartell del Vida 2021

ACN Vilanova i la Geltrú.-Rigoberta Bandini i Sam Berridge s’han incorporat al cartell del Vida 2021, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú de l’1 al 3 de juliol. […]

Avatar
Agències 16/12/2020

ACN Vilanova i la Geltrú.-Rigoberta Bandini i Sam Berridge s’han incorporat al cartell del Vida 2021, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú de l’1 al 3 de juliol. L’organització del festival ha assegurat aquest dimecres que el cartell queda definitivament tancat, amb bona part dels artistes traslladats des de la programació cancel·lada aquest 2020 per la covid-19. Bandini, nom artístic de la multifacètica Paula Ribó, està considerada una de les revelacions d’enguany, amb temes com ‘In Spain We Call It Soledad’ o ‘Too Many Drugs’. Al seu torn, el britànic Sam Berridge acaba de debutar el solitari amb ‘Lost & found’ després d’haver triomfat amb el grup Flyte. A banda de les incorporacions, l’organització del Vida ha anunciat que prepara un nou cicle de concerts.

“Ens hem adonat que, més que mai, volem estar al costat de l’escena musical”, subratllen els impulsors del Vida Festival, que ara posen en marxa el cicle Vida Records & Friends. “Ens sentim amb la responsabilitat de facilitar a artistes i bandes petites i mitjanes les oportunitats per presentar els seus projectes”, afegeixen en un comunicat.Segons expliquen els organitzadors, el nou cicle neix totalment en paral·lel a la programació del juliol a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Apunten que el Vida Records & Friends no té un objectiu provisional, “sinó que vol tenir un recorregut, que creixi i pugui suposar una transformació positiva per al teixit de sales, artistes i discogràfiques que tenen a veure amb la línia editorial del festival”.Els propers mesos tenen previst fer públiques les primeres dates d’aquest nou cicle, que arrencarà al febrer. De moment, els organitzadors només han avançat que els espectadors que tinguin entrades pel Vida Festival podran gaudir dels concerts amb entrada reduïda. Per últim, també apunten que treballen en la iniciativa Vida 4 Musicians, de la qual no han donat més detalls.