Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Ricomà reclama a Aragonès que el Govern posi els diners necessaris per desenvolupar el Plaseqta

ACN Tarragona.-L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha reclamat al vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès, que es destinin els diners necessaris per desenvolupar el Plaseqta. Ricomà ha […]

Avatar
Agències 25/11/2020

ACN Tarragona.-L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha reclamat al vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès, que es destinin els diners necessaris per desenvolupar el Plaseqta. Ricomà ha valorat que es tracta d’una eina “imprescindible” per la seguretat dels veïns de la ciutat i dels municipis propers. També ha carregat contra la “incoherència” del Departament d’Interior, després que ahir el conseller Miquel Sàmper afirmés que no hi ha pressupost per adquirir els sensors químics que han de perimetrar el polígon petroquímic ni tampoc per desenvolupar el pla. Unes manifestacions que contrasten amb “el compromís” del seu antecessor, Miquel Buch. “Estem en una zona molt sensible i la gent necessita seguretat”, ha afegit el batlle.

Ricomà també s’ha referit al requeriment que el ministeri de Cultura ha fet a l’Ajuntament per reclamar el retorn d’una subvenció de 114.000 euros pels Jocs Mediterranis. Ricomà ha carregat contra l’anterior equip de govern municipal, format pel PSC i el PP. “Diria que les coses no les van fer bé i que és un nyap més dels Jocs”, ha indicat.