Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Reynés preveu un 2023 “convuls” i amb “incertesa” però defensa que la companyia invertirà amb “prudència financera”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El president de Naturgy, Francisco Reynés, ha assegurat aquest dimarts que el 2023 seguirà sent un any “convuls” i amb “incertesa” a nivell sectorial però també per a tota l’economia, i que per això es farà una “gestió prudent dels recursos”. En un discurs a la junta d’accionistes que l’ha reelegit per quatre anys més, Reynés ha dit que els recursos es destinaran principalment “a invertir” i a “retribuir tant als accionistes com a la societat en general”. En aquest sentit, ha afirmat que la companyia abonarà aquest 2023 l’impost temporal de l’1,2% de la xifra de negocis, que se sumarà a una contribució fiscal que l’any passat va superar els 1.100 milions d’euros. La junta ha aprovat un dividend d’1,2 euros per acció.

Durant la junta d’accionistes, una portaveu de l’Aliança Contra la Pobresa Energètica ha preguntat a Reynés si té la intenció de fer com Endesa i firmar un acord amb la Generalitat per condonar el deute de famílies vulnerables en pobresa energètica. 

Publicitat

Reynés ha assegurat que “les aproximacions al problema d’uns i altres poden no coincidir” però que Naturgy té el “compromís” de treballar contra la pobresa energètica. “Ha d’entendre que una companyia, per sobre de tot, està obligada a complir la llei, que també regula la gestió de la pobresa energètica”, s’ha limitat a dir. <br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió