Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Retards a les línies del Vallès de FGC per una incidència a Sarrià que elimina les línies L6 I l12

ACN Barcelona.-Matí d’incidències al servei de Ferrocarrils (FGC) per culpa d’una avaria a les instal·lacions a Sarrià. Els trens a les línies S1 Terrassa Nacions Unides i S2 Sabadell Parc […]

Avatar
Agències 03/06/2021

ACN Barcelona.-Matí d’incidències al servei de Ferrocarrils (FGC) per culpa d’una avaria a les instal·lacions a Sarrià. Els trens a les línies S1 Terrassa Nacions Unides i S2 Sabadell Parc del Nord fan parada a totes les estacions, perquè les línies L6 Sarrià i L12 Reina Elisenda han suprimit el servei per l’avaria. Els trens tenen els horaris alterats però mantenen les freqüències de pas habituals, segons informa FGC. A primera hora, s’han suprimit els trens S7 i S5 amb destinació Plaça Catalunya de les 07.36 hores i les 07.41 hores, i també s’ha cancel·lat el servei de la S1 cap a la mateixa estació de les 8 del matí entre Terrassa Nacions Unides i Rubí.

Segons han informat fonts de FGC, la incidència a Sarrià és perquè un tren buit ha patit de nit una sortida parcial de l’eix de la via. FGC preveu que el servei de la L12 es vagi recuperant progressivament durant el dia de dijous.