Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Representants, mànagers i promotors veuen un “enorme greuge” la pròrroga del confinament perimetral el cap de setmana

ACN Barcelona.-L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) ha rebutjat la pròrroga del confinament perimetral de caps de setmana perquè no permet assistir a espectacles o actes […]

Avatar
Agències 04/12/2020

ACN Barcelona.-L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) ha rebutjat la pròrroga del confinament perimetral de caps de setmana perquè no permet assistir a espectacles o actes culturals, i hi veu un “enorme greuge” per a les activitats culturals, en les quals el 50% dels assistents provenen de fora del municipi. En un comunicat, ha reclamat la rectificació de la prohibició de mobilitat de divendres a diumenge als actes culturals, pel fet que precisament aquests dies és quan es programen “la majoria” de les actuacions de música en directe. A més, ha exigit l’admissió de l’entrada a un espectacle cultural com a salconduit per als desplaçaments entre municipis durant els caps de setmana.

L’associació també ha demanat la modificació del confinament perimetral territorial a les regions sanitàries en les fases 1 i 2 de la desescalada, “com es va fer al juny”, en lloc de fer-ho per municipis o comarques.