Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1101
La República

Reparat el tram ferroviari entre Maçanet i Blanes de la línia Barcelona-Mataró-Maçanet

ACN Barcelona.-La normalitat torna progressivament a les vies ferroviàries després dels danys causats en alguns trams pel temporal. Des d’aquest dissabte a les 20:30 el tram entre Maçanet i Blanes […]

Avatar
Agències 26/01/2020

ACN Barcelona.-La normalitat torna progressivament a les vies ferroviàries després dels danys causats en alguns trams pel temporal. Des d’aquest dissabte a les 20:30 el tram entre Maçanet i Blanes de la línia Barcelona-Mataró-Maçanet està reparat i preparat per tornar a estar operatiu un cop reparats els danys en les instal·lacions, principalment causats per inundacions. Amb tot, el servei en aquest tram continua fent-se de forma alternativa per carretera i els trens encara no hi circulen. Per altra banda, des de les 17:15 també de dissabte s’ha reparat el tram entre Ripoll i Ribes de Freser, de la línia Barcelona-Puigcerdà, afectat per caiguda d’arbres i altres obstacles.

Adif continua treballant per restablir la resta de punts de les línies Barcelona-Portbou i Barcelona-Mataró-Maçanet, també interromputs per la borrasca.Des de les 10:40 d’aquest diumenge també està plenament operativa per al trànsit de trens la infraestructura de tota la línia Barcelona-Puigcerdà/La Tor de Querol, un cop restablerta la circulació en els trajectes Ribes de Freser-Puigcerdà-La Tor de Querol gràcies a les tasques per arreglar les instal·lacions danyades pel temporal.