Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

Renta Corporación tanca l’exercici del 2021 amb un benefici net de 6,9 milions d’euros

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Renta Corporqción ha tancat l’exercici del 2021 amb un benefici net de 6,9 milions d’euros, segons ha informat la mateixa companyia, amb una evolució “positiva” de les xifres tant en el negoci transaccional -amb un pes destacat del sector residencial i d’oficines- com en el patrimonial. A banda, la immobiliària ha aconseguit 2,3 milions més per la venda de les accions de Vivenio. Els dos conceptes aporten un increment als fons propis de 9,2 milions. Davant d’aquests resultats, el Consell de Direcció de Renta Corporación proposarà a la Junta General d’Accionistes complementar en 2,2 milions d’euros el dividend a compte dels resultats de l’exercici del 2021.

En el cas del negoci transaccional, Renta Corporación ha optat per “diversificar” l’activitat davant les “grans oportunitats” del moment actual -marcat encara per la crisi derivada de la covid-19- en sectors com l’hoteler o el logístic.

Publicitat

Per exemple, la firma destaca la venda de dos edificis a Barcelona i un lot de cinc a Madrid, dues vendes al sector d’oficines a Barcelona, així com una gran operació logística i tres operacions hoteleres a la capital catalana.

Pel que fa al negoci patrimonial, que inclou la gestió de la socimi Vivenio, la companyia considera que l’entrada el 2021 del fons australià Aware Super es traduirà en una augment de la inversió de la socimi en els pròxims exercicis. Vivenio va ampliar capital el juliol de l’any passat i els dos socis majoritaris -APG i Aware Super- mantenen un compromís d’inversió de 800 milions per als pròxims anys. En aquesta operació Renta Corporación va vendre al fons australià la meitat de les seves accions a Vivenio per 2,3 milions.

Pel que fa als resultats del 2021, el deutes s’ha reduït prop d’un 12%, fins als 41,9 milions d’euros, i la cartera de negoci ha tancat l’exercici amb un portafolis d’actius residencials, industrials i logístics valorat en 62,7 milions.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió