Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Renta Corporación guanya 17,1 MEUR el 2019, un 3% més respecte a l’exercici anterior

ACN Barcelona.-Renta Corporación va registrar un benefici net de 17,1 MEUR el 2019, un 3% més respecte a l’exercici anterior. Per altra banda, el marge d’operacions va créixer un 12% […]

Avatar
Agències 16/06/2020

ACN Barcelona.-Renta Corporación va registrar un benefici net de 17,1 MEUR el 2019, un 3% més respecte a l’exercici anterior. Per altra banda, el marge d’operacions va créixer un 12% interanual, gairebé fins als 30 MEUR, tal com ha informat la companyia a través d’un comunicat. Segons la immobiliària, els resultats mostren “un balanç equilibrat i un nivell d’endeutament sanejat” que els permetrà afrontar el futur pla estratègic “amb optimisme”. Malgrat tot, el president de l’empresa, Luis Hernández de Cabanyes, reconeix que la crisi del coronavirus “tindrà un impacte en els resultats del present exercici”. En aquest sentit, el grup treballarà en un horitzó pels anys 2020 i 2021 “per poder fer una anàlisi més complet de l’impacte de la crisi”.

Malgrat tot, el directiu apunta que la situació actual “no posarà en qüestió el pla estratègic i les palanques de creixement que el grup s’ha marcat pels pròxims anys”. Tal com ha afegit el conseller delegat de Renta Corporación, David Vila, “el sector immobiliari manté el seu atractiu i es troba ara mateix en una situació de major professionalització i un menor endeutament respecte a la crisi anterior”.