Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Renfe xifra en un 2% el seguiment de l’aturada parcial al vespre

ACN Barcelona.-L’aturada parcial convocada aquest dimecres a Renfe ha tingut un seguiment del 2% en el conjunt d’Espanya en la franja horària del vespre, segons fonts de l’empresa. A la […]

Avatar
Agències 14/08/2019

ACN Barcelona.-L’aturada parcial convocada aquest dimecres a Renfe ha tingut un seguiment del 2% en el conjunt d’Espanya en la franja horària del vespre, segons fonts de l’empresa. A la tarda el seguiment de la vaga ha sigut del 2,2%, segons la companyia i el sindicat convocant, CGT. Aquest vespre tampoc s’ha registrat cap incidència i el servei ha transcorregut “amb normalitat”, al marge dels serveis afectats. Els serveis mínims, decretats pel Departament de Treball i pel Ministeri de Foment, han sigut del 40% en rodalies, del 65% per als Avant i del 78% en els trens de llarga distància.

La CGT, que preveu repetir les aturades el 30 d’agost i l’1 de setembre, demana un augment de les taxes de reposició, la conciliació familiar, que s’aturi l’externalització dels serveis i el dret a promoció interna, entre d’altres reclamacions.