Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Renfe reprograma les freqüències a l’R2 sud per l’esvoranc en una de les vies entre Sitges i Vilanova i la Geltrú

ACN Barcelona.-Renfe ha reprogramat les freqüències a l’R2 sud per l’esvoranc entre Sitges i Vilanova i la Geltrú causat per les pluges. Segons la companyia, s’han establert dos trens per […]

Avatar
Agències 11/10/2020

ACN Barcelona.-Renfe ha reprogramat les freqüències a l’R2 sud per l’esvoranc entre Sitges i Vilanova i la Geltrú causat per les pluges. Segons la companyia, s’han establert dos trens per hora i sentit entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú-Barcelona, mentre que entre Sitges i Barcelona es mantenen els quatre serveis per hora i sentit habituals un diumenge a la tarda. L’esvoranc afecta una de les vies i obliga els trens a circular únicament per l’altra, tant els de l’R2 sud com els Regionals R13, R14, R15, R16 i R17, que mantenen l’oferta habitual. En totes aquestes línies, els trens han sumat 30 minuts de retard. Pel que fa les tasques de reparació, no han començat fins aquesta tarda i està previst que s’allarguin fins dimarts al matí.

Renfe afegeix que encara es podria produir algun retard en aquest tram en els trens que circulen per la via única.De cara a aquest dimarts i en previsió a un augment de la demanda després de tres dies festius, Renfe ha contractat un servei alternatiu de busos que s’activaria entre Vilanova i la Geltrú i Sitges amb l’objectiu de garantir la mobilitat entre aquests dos punts.Pel que fa al trànsit de mercaderies, Adif no ha precisat si poden circular o no en els propers dies.