Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Renfe reforça la llarga distància a l’estiu amb 4 milions de places d’Ave i incrementa l’oferta de Rodalies a la costa

ACN Barcelona.-Renfe ha reforçat la seva oferta d’estiu amb prop de quatre milions de places en els serveis Ave-Llarga Distància a Catalunya. Fins al 16 de setembre, reforçarà les destinacions […]

Avatar
Agències 05/07/2019

ACN Barcelona.-Renfe ha reforçat la seva oferta d’estiu amb prop de quatre milions de places en els serveis Ave-Llarga Distància a Catalunya. Fins al 16 de setembre, reforçarà les destinacions més demandades, el que permetrà oferir un 5% de places addicionals en tots els serveis. En concret, les connexions amb Andalusia tindran 470.000 places i amb el nord de la península 390.00. Els serveis del Corredor Mediterrani oferiran fins a 665.000 places i la connexió amb Madrid comptarà amb 2,3 milions de seients. A més, la companyia incrementarà l’oferta a les línies de la costa de Rodalies.

Així, durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 tindrà sis noves freqüències entre Portbou i el Maresme, augmentaran els servies a l’estació de Platja de Castelldefels i sis trens de la R1 ampliaran el recorregut entre Arenys de Mar i Calella fins al 13 de setembre.