Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Renfe obre l’aplicació Doco a tots els usuaris

ACN Barcelona – Renfe ha anunciat l’obertura de l’aplicació Doco a tots els usuaris. D’aquesta manera, l’app ja és disponible a Google Play i a l’Apple Store. A més, en […]

Agències 01/12/2022

ACN Barcelona – Renfe ha anunciat l’obertura de l’aplicació Doco a tots els usuaris. D’aquesta manera, l’app ja és disponible a Google Play i a l’Apple Store. A més, en els pròxims dies començarà a funcionar l’opció de planificar, reservar i pagar bitllets també des de la pàgina web docomobility.com. Renfe indica que l’obertura de l’aplicació és una fita clau en el llançament gradual de Doco, que començava el 16 de novembre passat exclusivament per a aquelles persones inscrites prèviament per ser-ne pioneres en l’ús. Dues setmanes després, més de 2.000 persones s’han descarregat i utilitzat l’aplicació. Actualment, a l’app es poden contractar serveis de Renfe, Movitaxi, Reby i Karhoo, oferint mitjans de transport com tren, taxi i patinet elèctric.

En aquest sentit, la companyia ferroviària ha anunciat que l’empresa Karhoo by Mobilize s’ha incorporat aquest dijous a l’app amb els seus serveis de taxi en més de 50 ciutats espanyoles. La firma ofereix més de 22.000 vehicles.

Dōcō és un projecte escalable amb un pla d’acció a cinc anys en què està previst el desenvolupament de funcionalitats addicionals que millorin de forma progressiva l’experiència del viatge. També s’hi incorporaran nous socis per ampliar la cobertura disponible. La iniciativa aspira a proporcionar la màxima oferta possible de mobilitat.