Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Renfe llença una campanya per viatjar en el nou servei Euromed entre Barcleona i València per 21 euros el trajecte

ACN Barcelona.-Renfe ha llençat la campanya ‘Jo hi vaig’ amb 25.000 places promocionals per viatjar en el nou servei Euromed entre Barcelona i València per 21 euros el trajecte en […]

Avatar
Agències 03/01/2020

ACN Barcelona.-Renfe ha llençat la campanya ‘Jo hi vaig’ amb 25.000 places promocionals per viatjar en el nou servei Euromed entre Barcelona i València per 21 euros el trajecte en classe turista. Els bitllets es poden adquirir a partir d’aquest divendres i fins a esgotar existències al web de la companyia per a viatges entre el 13 de gener i el 29 de febrer. Les tarifes promocionals disponibles inclouen també descomptes del 50 al 70% per als recorreguts des de València a Girona i Figueres i viceversa. El nou servei Euromed connectarà València amb Barcelona en dues hores i 35 minuts a partir del 13 de gener, amb una reducció del temps de viatge d’entre 45 i 36 minuts respecte al millor temps actual, segons ha informat la companyia.

La nova oferta també millora la connexió de València amb Girona i Figueres ja que sis tres Euromed, quatre en sentit Figueres-Girona-València i dos en sentit invers, enllaçaran la capital valenciana amb la Costa Brava, de manera directa, sense transbord a Barcelona.