Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Renfe arriba a un acord amb Santander per incorporar Bizum com a mètode de pagament en la compra de bitllets en línia

ACN Madrid.-Renfe ha arribat a un acord amb el Banc Santander per incorporar Bizum com a mètode de pagament en la compra de bitllets en línia de l’operadora. Aquest sistema […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Madrid.-Renfe ha arribat a un acord amb el Banc Santander per incorporar Bizum com a mètode de pagament en la compra de bitllets en línia de l’operadora. Aquest sistema es podrà fer servir en la compra de bitllets AVE, llarga distància i AVLO. A partir d’aquest dimarts, Bizum se suma a les eines de pagament de Renfe habilitades fins ara, targeta i PayPal. Per fer el pagament a través de Bizum, el client haurà d’activar prèviament el servei a través de l’aplicació o la pàgina web de la seva entitat bancària. Per formalitzar la reserva, el client haurà de seleccionar Bizum com a mètode de pagament, introduir el nombre de telèfon i validar la compra a la seva aplicació o introduint la clau enviada pel banc.

El posicionament web de Renfe forma part de la seva estratègia de desenvolupament futur. Actualment, la pàgina web de la companyia rep 169 milions de visites anuals, de les quals més d’un 70% es realitzen amb dispositius mòbils que acumulen un terç de les operacions de compra. “La incorporació de Bizum constitueix una alternativa de pagament fàcil d’utilitzar i segura que contribuirà a facilitar la venda de bitllets de tren en els canals digitals de Renfe”, ha assegurat la directora general de Renfe Viatgers, Sonia Araújo.