Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Renfe ampliarà l’andana de l’estació de Mollet Sant Fost per incrementar la seguretat i l’accessibilitat dels usuaris

ACN Mollet del Vallès.-Renfe començarà la setmana que ve les obres per ampliar l’andana de l’estació de Mollet Sant Fost, a Mollet del Vallès. Els treballs permetran allargar l’espai per […]

Avatar
Agències 18/11/2020

ACN Mollet del Vallès.-Renfe començarà la setmana que ve les obres per ampliar l’andana de l’estació de Mollet Sant Fost, a Mollet del Vallès. Els treballs permetran allargar l’espai per a viatgers en 200 metres, així com elevar-la per facilitar l’accés als trens. Es tracta d’una primera actuació prèvia al projecte de remodelació integral de l’estació i respon a una llarga reivindicació local. Amb el projecte també es reordenarà l’entrada principal de l’edifici per millorar l’accessibilitat i s’actuarà en l’enllumenat de l’estació i els espais tècnics interiors. El pressupost és de 370.190,33 euros sense IVA i les obres duraran uns cinc mesos.

Pel que fa al conjunt dels treballs de remodelació, la previsió és que Renfe liciti les obres durant el primer semestre de l’any vinent. Ho farà després dels retards provocats per la retirada unilateral de la companyia que havia de realitzar les obres, COMSA S.A.La millora beneficiarà el pas i l’estada dels viatgers en aquesta estació, on abans de la pandèmia passaven uns 10.000 viatgers diaris, segons dades de Renfe.