Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Renault torna progressivament a la feina a partir d’aquest dimarts

ACN Barcelona.-La direcció de Renault Espanya ha comunicat al comitè de treballadors que es reiniciarà l’activitat a la fàbrica a partir d’aquest dimarts “de manera progressiva i segura” a les […]

Avatar
Agències 13/04/2020

ACN Barcelona.-La direcció de Renault Espanya ha comunicat al comitè de treballadors que es reiniciarà l’activitat a la fàbrica a partir d’aquest dimarts “de manera progressiva i segura” a les plantes de motors, enginyera, logística de Valladolid i Sevilla. Aquesta tarda, la direcció comunicarà als treballadors que hauran de tornar a la feina. Els primers dies, es dedicaran a la formació i a desenvolupar un pla especial de seguretat, segons precisa en un comunicat de CCOO. La resta de plantes s’incorporaran al procés productiu “les properes setmanes”.

El sindicat ha demanat que el procés s’ha de guiar per la “seguretat, progressivament i amb cautela” amb l’objectiu d’evitar un “rebrot de la pandèmia” que tindria conseqüències “greus” per als treballadors. “La tornada a la feina s’ha de fer enfortint la prevenció de la salut pública i laboral de tota la plantilla de Renault”, conclou.