Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Rellevada la directora d’El Born CCM Montserrat Iniesta per “disfuncions en el lideratge”

ACN Barcelona.-La directora d’El Born CCM Montserrat Iniesta ha estat rellevada del seu càrrec per “disfuncions en el lideratge tant d’implementació del projecte cultural com de la gestió interna del […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Barcelona.-La directora d’El Born CCM Montserrat Iniesta ha estat rellevada del seu càrrec per “disfuncions en el lideratge tant d’implementació del projecte cultural com de la gestió interna del propi equipament”. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que està redactant les bases per poder convocar el concurs durant la primavera. El principal objectiu de la nova direcció serà el d’implementar el Pla Estratègic existent. Aquest document marca les línies estratègiques per aquest equipament entre 2018 i 2023. Fins a la resolució del concurs, la direcció d’aquest equipament l’assumirà el director de Memòria, Història i Patrimoni de l’ICUB, Carles Vicente.

L’antropòloga i museòloga Montserrat Iniesta ha estat directora de l’equipament des de l’1 de setembre de 2017 fins al 28 de febrer de 2021.