Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Reig Jofre amplia capital per 24 MEUR per finançar el pla d’expansió

ACN Barcelona.-La farmacèutica Reig Jofre ha ampliat capital per 24 MEUR per finançar el seu pla d’expansió, segons ha informat en un comunicat. L’ampliació ha estat dirigida a inversors qualificats […]

Avatar
Agències 17/06/2019

ACN Barcelona.-La farmacèutica Reig Jofre ha ampliat capital per 24 MEUR per finançar el seu pla d’expansió, segons ha informat en un comunicat. L’ampliació ha estat dirigida a inversors qualificats de l’Estat i la resta d’Europa i ha permès donar entrada en l’accionariat a Onchena, el fons d’inversió suís Quaero Capital SA i gestores de referència al mercat espanyol. El 23% de l’ampliació de capital ha estat subscrita per inversors internacionals i el 77% restant per inversors nacionals. Després de l’ampliació, la participació de l’accionista majoritari –Reig Jofre Investments- ha passat del 72,2% fins al 62,7% del capital, Natra compta amb el 10,1% i el capital flotant va ascendir fins al 21,3%.

Els fons obtinguts es destinaran a finançar futures oportunitats de creixement, tant orgànic com inorgànic, per expandir àrees de negoci de la companyia, afermar la presència de la companyia a França, Regne Unit, Bèlgica, Països Nòrdics, Portugal, Sud-est asiàtic i l’Estat. A més, permetrà donar continuïtat al pla d’inversions de més de 60 MEUR iniciat el 2017 en l’àrea de tecnologies farmacèutiques i que ha de concloure el 2020.