Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Ramentol afirma que les primeres mesures “estan fent efecte” però diu que “no és ni molt menys el moment de l’optimisme”

ACN Barcelona.-El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha afirmat que les primeres mesures restrictives que es van prendre fa més de 15 dies “estan fent efecte”. Tot i això, […]

Avatar
Agències 02/11/2020

ACN Barcelona.-El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha afirmat que les primeres mesures restrictives que es van prendre fa més de 15 dies “estan fent efecte”. Tot i això, ha alertat que “no és ni molt menys el moment de l’optimisme ara mateix”. Ramentol s’ha referit a la “tensió” que pateixen hospitals i centres d’atenció primària i sociosanitaris i ha apuntat que l’efecte que s’observa als números epidemiològics “no s’està reflectint en la xarxa assistencial”. D’altra banda, ha reconegut que en la primera onada la situació era de “tensió” pel que fa a la gestió de la pandèmia a les residències als diferents departaments implicats i ha afegit que hi van haver converses “catàrtiques”.