Edició 2239

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 11 de setembre del 2024
Edició 2239

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 11 de setembre del 2024

Raimat inicia la verema en les dates habituals i amb molt bones perspectives gràcies a les temperatures del maig i juny

|

- Publicitat -

ACN Raimat – El celler Raimat (D.O. Costers del Segre) ha començat la verema en les dates habituals després de dos anys en què s’havia avançat per la calor. Les temperatures del maig i el juny han permès recuperar la normalitat en el calendari i, a més, han estat les òptimes per afavorir la qualitat del raïm. “Les perspectives són molt bones, ja que la verema és sana, equilibrada, amb una maduració lenta i molt bons nivells d’acidesa”, ha dit el director del celler, Joan Esteve. La part negativa és que la producció serà un 10% inferior per la gelada de la primavera i se situarà en uns 6,5 milions de quilos. El celler ha posat en funcionament un sistema de reg soterrat que els permet estalviar un 30% d’aigua en una zona determinada de la finca.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió