Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Quironprevención farà les proves de covid als assistents al MWC

ACN Barcelona.-Quironprevención serà l’encarregada de fer les proves de covid als assistents a la pròxima edició del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona. La GSMA ha arribat a un acord […]

Avatar
Agències 24/03/2021

ACN Barcelona.-Quironprevención serà l’encarregada de fer les proves de covid als assistents a la pròxima edició del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona. La GSMA ha arribat a un acord amb l’empresa per garantir “la salut i la seguretat” de tots els assistents a l’esdeveniment. D’aquesta manera, Quirónprevención aportarà personal per a les instal·lacions de proves mèdiques i es coordinarà amb les autoritats sanitàries catalanes. Així mateix, treballarà conjuntament amb la GSMA per establir centres de proves al voltant de Barcelona. La notícia arriba pocs dies després que diverses empreses, com Ericsson, Nokia, Facebook o Oracle, hagin confirmat que no assistiran a la pròxima edició del congrés.

La GSMA ha assegurat que no totes les companyies podran assistir físicament a la pròxima edició del MWC, per la qual cosa el congrés es presentarà en format híbrid per primer cop. Així mateix, ha reconegut que les circumstàncies globals segueixen sent “dinàmiques” per l’evolució de la pandèmia, la qual cosa suposa una “avaluació constant”. “Ens adaptem segons és necessari i, al mateix temps, assumim de forma coherent el nostre paper de convocants d’un esdeveniment complex”, afirma l’empresa.L’anunci de col·laboració amb Quironprevención forma part del pla ‘Committed Community’ llançat per la GSMA a principis d’aquest mes per crear un “entorn segur” durant l’esdeveniment, previst entre el 28 de juny i l’1 de juliol de 2021. “Sempre ens hem pres la seguretat del MWC Barcelona molt seriosament i seguim treballant amb socis i experts per ajudar a generar confiança en un retorn als esdeveniments presencials. Amb el coneixement local de Quironprevención, ens comprometem a brindar una experiència MWC21 segura i agradable”, ha assegurat el conseller delegat de l’empresa, John Hoffman, en un comunicat. La GSMA obligarà els assistents al MWC a presentar un test negatiu de coronavirus cada 72 hores. Així mateix, controlarà la utilització regular dels 1.300 dispensadors de desinfectants distribuïts en el recinte, l’ús de mascaretes FFP2 i el compliment dels requisits de distanciament social. El pla de la GSMA es basa en el Protocol de Seguretat i Prevenció contra la covid-19 implementat per Fira de Barcelona per permetre la celebració d’esdeveniments en el recinte. Aquesta institució proporcionarà també una assegurança mèdica de contingència relacionada amb el coronavirus durant el MWC, inclosos els dies de muntatge i desmuntatge.