Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Quimi Portet publica el 20 de novembre el nou disc en directe ‘Si plou, ho farem al pavelló (Live in Cincinnati)’

ACN Barcelona.-Quimi Portet publica el 20 de novembre el nou àlbum en directe ‘Si plou, ho farem al pavelló (Live in Cincinnati)’, a través de Quisso Records en aliança amb […]

Avatar
Agències 02/11/2020

ACN Barcelona.-Quimi Portet publica el 20 de novembre el nou àlbum en directe ‘Si plou, ho farem al pavelló (Live in Cincinnati)’, a través de Quisso Records en aliança amb Fina Estampa. El cantant fa un recorregut pel seu repertori en aquest doble àlbum amb temes com ‘Tinc una bèstia dintre meu’, ‘La Rambla’ o ‘Homes i dones del cap fred’. Així mateix, presenta dues cançons noves: ‘Matèria orgànica’ i ‘Amb qui parlo?’. Gravat al llarg de diversos concerts del seu World Tour 2018-2019 i post-produït en ple confinament, no només és el primer disc en directe de la seva carrera sinó també el seu primer recopilatori. Portet l’ha definit com “un inventari no gaire exhaustiu de cançons escrites des de 1987 fins avui”

El doble disc està editat en una capsa que inclou un llibret amb tots els textos i una postal de la seva formació en directe, el trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria). El resultat és, en paraules del mateix Portet, “un híbrid entre el so cru del directe i la premeditació de l’estudi”.