Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Quim Miró, nou director editorial de Comunicació 21

|

- Publicitat -

ACN null – El periodista Quim Miró ha estat nomenat director editorial de les publicacions temàtiques del Grup Comunicació 21. Els mitjans que dirigirà són Comunicació 21, Exterior.cat i Espai.Mèdia. Com a atribucions tindrà les competències de la gestió de continguts i representació institucional. Miró té com a objectius millorar la gestió integral dels continguts, implementar eines per optimitzar els processos i aplicar sinergies.

Miró assumeix el repte de contribuir a què els webs temàtics (i també totes les publicacions del Grup Comunicació 21, que es va fundar l’any 1999) culminin el procés de transformació del seu model de negoci, en el qual estan immerses, per tal de ser més competitives en el nou context hiperdigital. Miró disposarà de dos caps de redacció: Pere Giménez (Comunicació 21) i Maria Cerezuela (Exterior.cat i Espai.Mèdia).

Publicitat

Pel que fa a Comunicació 21, Miró afirma que és essencial “preservar els lectors informats i exigents, mantenir el rigor i cuidar el perfil de l’audiència i el públic objectiu”. Per això, assenyala que “cal mantenir la mateixa línia, però incorporant continguts que ens donin més visibilitat i més feedback amb l’audiència, incorporant noves veus de tots els sectors, especialment femenines, i dels territoris de parla catalana i rejovenint la secció d’opinió”.

Com a novetats, amb la nova direcció de Miró, el Grup Comunicació 21 posarà en marxa una programació estable de conferències i xerrades de les diferents temàtiques a Espai Línia a partir d’aquest mes de maig. A més, impulsarà una newsletter setmanal i gestionarà la incorporació gradual de recursos humans i tècnics per obrir un camí cap a l’audiovisual.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió