Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Queixes dels assistents al Primavera Sound de Madrid pels embussos a l’entrada, que han retardat concerts

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La primera jornada del Primavera Sound a la Ciutat del Rock d’Aranda del Rey -després que la inaugural de dijous se suspengués per la pluja- ha estat marcada pels embussos a l’entrada que han obligat a retardar alguns concerts. Les dificultats per accedir a l’interior del recinte han estat acompanyades per les que hi ha hagut per arribar a l’exterior, amb els accessos col·lapsats tant per vehicles particulars com pels mitjans de transport gratuïts posats per l’organització per desplaçar-se fins a l’indret. El grup britànic Depeche Mode ha començat amb tres quarts d’hores de demora en relació a l’horari previst, mentre les xarxes socials s’han fet ressò del malestar de molts dels assistents.

Alguns dels afectats han lamentat que els autobusos llançadora han tardat fins a una hora i mitja per arribar al recinte, estona durant la qual no se’ls ha informat del perquè de la situació. També han criticat que els busos no tenien aire condicionat o que quan finalment han arribat al lloc, el vehicle els ha deixat a més de mitja hora a peu de l’entrada.

Publicitat

Altres persones que han intentat arribar a la Ciutat del Rock en cotxe particular han lamentat a través de les xarxes socials que han tardat més de tres hores a arribar-hi, mentre l’organització ha recordat a través de les xarxes que per poder aparcar als espais habilitats per fer-ho calia haver reservat plaça prèviament.

Moltes de les queixes també apuntaven a les cues per entrar a dins del lloc dels concerts un cop havien aconseguit superar el periple de l’arribada, alhora que lamentaven que ja s’havien perdut algunes de les actuacions dels artistes que volien veure.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió