Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Quatre vols cancel·lats al Prat en l’inici d’una nova jornada de vaga dels tripulants de cabina de Ryanair

ACN Barcelona – La jornada de vaga d’aquest dijous entre els tripulants de cabina de Ryanair s’ha iniciat amb la cancel·lació de quatre vols de la companyia a l’aeroport del […]

Agències 14/07/2022

ACN Barcelona – La jornada de vaga d’aquest dijous entre els tripulants de cabina de Ryanair s’ha iniciat amb la cancel·lació de quatre vols de la companyia a l’aeroport del Prat, segons han informat fonts sindicals amb dades corresponents a les nou del matí. Es tracta de dos vols amb destí Palma i Roma i els dos trajectes inversos, amb arribada a Barcelona. En total, l’aerolínia ha deixat d’operar set vols, dos d’ells entre Palma i Madrid i viceversa, i entre Rabat i Màlaga. Pel que fa els retards, El Prat n’acumula cinc de sortida i tres d’arribada. D’altra banda, a Girona no s’ha registrat cap vol anul·lat ni cap retard durant aquest dijous.

Aquest dimecres, la protesta va obligar a suspendre sis operacions a l’aeroport del Prat, concretament tres vols amb sortida des de Barcelona a Brussel·les, Milà Bèrgam i Roma Fiumicino i els respectius de tornada. A més, es van registrar retards en 23 sortides i 27 arribades. A Girona, en canvi, no hi va haver cap cancel·lació però sí demores en tres sortides i quatre arribades.