Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Quatre positius en coronavirus en una residència d’avis de Sallent

ACN Sallent.-Quatre usuaris han donat positiu en coronavirus a la Residència i Centre de Dia Sant Bernat de Sallent. Segons explica l’Ajuntament, en un comunicat, des dels primers símptomes van […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Sallent.-Quatre usuaris han donat positiu en coronavirus a la Residència i Centre de Dia Sant Bernat de Sallent. Segons explica l’Ajuntament, en un comunicat, des dels primers símptomes van ser aïllats i, després de fer els respectius tests, tenen una auxiliar de geriatria, per torn, només per ells. Tanmateix, i com a mesura de prevenció, nou avis i àvies que tenen patologies prèvies han estat aïllades al Centre de Dia per tenir-los controlats. La resta de residents han estat distribuïts en una habitació per persona. Segons l’Ajuntament, la situació “és estable i està sota control”. Expliquen que l’equip directiu, prèviament a l’estat d’alarma, va fer una comanda extensa de material sanitari i de protecció pels treballadors de la residència.

Segons les dades facilitades pel Departament de Salut,a Sallent hi ha un total de 13 casos positius confirmats, i una víctima mortal.